Skrip Follow Up

SKRIP FOLLOW-UP: Rahsia Peningkatan Jualan Melebihi 2 Kali Ganda.
image3_7

KENAPA PERLU FOLLOW UP?

Mengikut kajian hanya 10% sahaja prospek yang SMS kod pada hari yang sama akan membuat pembayaran.

Dengan  follow-up, peratus ini akan meningkat kepada 30%-50% (kami pernah cecah 95% pelanggan membuat pembelian selepas follow-up)

Follow-up SANGAT PENTING..tanya lah guru-guru markerting, mereka akan kata follow-up pelanggan sedia ada untuk sedut wang mereka tanpa sedar.

Macam mana nak buat ayat FOLLOW UP?..Di sini kami berikan skrip ayat follow-up. Anda boleh tiru bulat-bulat atau modifikasi mengikut keselesaan.

FOLLOW UP HARI PERTAMA (Sehari selepas SMS kod )

Assalam Sis

Just nak confirm, sis dah buat pembayaran utk tempahan botox?

Jaminan pulangan wang dikembalikan jika tidak berpuas hati.

Stok sgt terhad

Pembayaran sebelum 4PM, botox sis akan hantar ke Pos Laju.

1-2 hari bekerja akan sampai pada sis

FOLLOW UP HARI KEDUA 

Assalam sis

Hari ini ramai yg tanya & order botox. X cukup tangan nak uruskan

Botox sis akan hantar pada hari ini JIKA pembayaran sebelum 4PM.

Sis dah bank in? Takut nama tercicir

FOLLOW UP HARI KETIGA 

Maaf ganggu, Saya sedang buat semakan pembelian

Didapati sis belum buat bayaran tempahan Botox.

Hari ini hari terakhir saya simpankan stok sis.

Adakah sis masih berminat untuk dapatkan botox? Jika tidak, saya terpaksa let go kepada orang lain :(

SELESAI SKRIP FOLLOW-UP 

Ok Selesai Skrip Ayat Follow-Up..

Untuk memudahkan kerja, Anda boleh savekan ayat-ayat follow up ini di apps colour note di hp android anda.

Anda hanya copy dan paste dari note ke SMS..Mudah kan!

Jika anda kurang jelas atau tidak faham penerang ini atau nak tips follow up, MOHON sms/whatsapp di talian 019-9430504 (azhar) untuk bantuan dan perundingan.